POP3 Yöntemi ile Yandex Mail Yedekleme | Microsoft Outlook

POP3 Yöntemi ile Yandex Mail Yedekleme | Microsoft Outlook

Yandex Yaptırımlar Nedeniyle Zor Günler Geçiriyor | Yandex Mail Yedekleme İşlemiyle Bilgilerinizi Güvence Altına Alın

Rusya’nın Ukrayna’ya yönelik askeri harekatı nedeniyle onlarca küresel şirket ve marka Rusya'daki faaliyetlerini durdurma kararı aldı. Teknoloji alanında da birçok etkiye sebep olan Rusya/Ukrayna savaşı nedeniyle birçok teknoloji şirketi çeşitli yaptırım kararları almaya devam ediyor. Bu durumdan en çok etkilenen Rus şirketlerden biri teknoloji devi Yandex oldu. Türkiye'de de yaygın olarak kullanılan Yandex, konuyla ilgili bir açıklama yaparak finansal çöküş riskiyle karşı karşıya olabileceklerini ifade etti.
 
Bu aşamada Saruhan Web Ajans olarak, Yandex Mail kullanımlarında yaşanabilecek herhangi bir kesinti veya aksaklığa karşı sizleri bilgilendirmek istiyoruz. Herhangi bir kayıp ya da olumsuzluk yaşanmaması adına maillerinizi yedeklemenizi öneriyoruz. Bu yazımızda POP3 yöntemi kullanılarak Yandex maillerinizi nasıl yedekleyeceğinizi detaylı bir şekilde aktaracağız. 








 






































E-postanızı yedeklemek için tıklayın.

Blog yazımızda aktardığımız detaylara PDF şeklinde ulaşmak için tıklayın.

NOT: POP3 protokolü yerine IMAP protokolüne göre ayarlama yapmak isterseniz blog yazımızı ve videolu anlatımımızı da inceleyebilirsiniz. Ancak önerdiğimiz gibi POP3 protokolüne göre mail yedeği almanız yeterli olacaktır. Aklınızdaki tüm sorular ve dijital projeler için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Güncellemelerden ve yeniliklerden haberdar olmak için takipte kalın...

songul@saruhanweb.com Eklenme Tarihi : 08.03.2022

YORUM YAPIN

Güvenlik Kodu

Bu Makale'yi Yararlı Buldunuz mu?

TOPLAM OY : 1
1 Evet / 0 Hayır

3026 Kez Görüntülendi