Ücretsiz Yandex Mail Hizmeti Sona Eriyor

Ücretsiz Yandex Mail Hizmeti Sona Eriyor

Yandex rakiplerinin aksine uzun zamandır ücretsiz olarak sunduğu mail hizmetinin, 17 Nisan 2023 tarihi itibariyle ücretli olacağını açıkladı. Bu tarihten sonra Yandex Mail hesaplarında yalnızca mail okuma işlemi yapılabilecek. Mail gönderme ve yanıtlama gibi özellikler ise kullanılamayacak. Bu durumda Yandex mail hesabınız bir arşiv niteliğine geçmiş olacak. 

Güncelleme Tarihi: 19 Nisan 2023 11:00

Yandex Destek tarafından tarafımıza ulaşan maile göre; "17 Nisan'dan itibaren Yandex 360'ın iş için kullanım koşullarındaki değişiklikler yürürlüğe girmiştir. Ücretli tarife etkin olmayan kuruluşlar için hizmetler okuma moduna geçirilir." Ücretli tarifelere geçiş için ise mektubun alındığı tarihten itibaren 21 takvim günü süre verildiği belirtiliyor. Bu durumda kurumsal mail kullanıcılarının Yandex Mail altyapısı yerine farklı alternatifler düşünmeleri veya dolar bazında ücretli tarifelerini değerlendirmeleri gerekiyor. 





Yandex Mail Ücretli Olduktan Sonra Hangi Özellikler Kullanılamayacak?

Yandex tarafından yapılan açıklamaya göre; 

Posta: Kullanıcılar maillere ve yeni gelen kutularına erişebilecek, ancak mail yazamayacak.(Yanıtlama veya iletme dahil)
Disk: Kullanılabilir sınır içindeki dosyalar kalır ve indirilebilirler. Yeni dosyalar yüklemek ve paylaşmak pasif olacak.
Bültenler: Hizmete erişim olmayacak. Yeni posta göndermek mümkün olmayacak.
Yönetim: Kuruluşa çalışan eklemek ve yeni bir etki alanı bağlamak sınırlı olacak.

Yandex 360 kullanıcıları ücretli planlardan birini seçerek hizmetleri kullanmaya devam edebilecek veya alternatif kurumsal mail hizmeti seçeneklerinden faydalanma yolunu tercih edecekler. Peki bu durumda ne yapmalısınız?



Kurumsal Mail Hizmetini Kullanmak için Ne Yapmalıyım? 

Yandex’in ücretli olarak sunduğu planları kullanmak istemiyorsanız ajansımızdan kurumsal e-posta hizmeti alarak ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. Yandex Mail’den kayıpsız taşıma hizmeti sunduğumuz kurumsal mail hizmetimiz ile işinizi daha profesyonel hale getirebilirsiniz. 

Kurumsal e-posta altyapımızdan yararlanarak; kullanımı kolay Türkçe arayüze sahip, esnek kota sistemi bulunan, üst düzey güvenlikli bir mail hizmetine sahip olursunuz. Kesintisiz kullanım sunduğumuz mail hizmetimize bilgisayarınızdan, IOS, Windows veya Android işletim sistemli mobil cihazlarınızdan veya tabletlerinizden ulaşabilirsiniz. 

Yandex Mail Hesabımda Bulunan Eski Maillerime Ne Olacak?
Saruhan Web Ajans olarak, kurumsal e-posta hizmetimizi kullanmaya başlamanız halinde Yandex maillerinizin ücretsiz bir şekilde kayıp yaşamadan aktarımını sağlıyoruz.


Saruhan Web Ajans Kurumsal E-posta Hizmetinin Avantajları Nelerdir? 
Profesyonel bulut depolama sistemine sahip, %100 yerli e-posta servisimiz ile müşterilerimize gelişmiş özellikler sunuyoruz.

•    Esnek kota sistemi
•    Günlük olarak 1000 mail gönderimi
•    İsteğe bağlı olarak günlük mail gönderim kotasını artırma
•    Her cihazdan kurumsal mail hesaplarına erişim
•    Hassas ve gizli bilgilerinizi korumaya yönelik üst düzey güvenlikli altyapı
•    İsteğe bağlı mail arşivleme seçeneği ve çok daha fazlasına kurumsal e-posta hizmetimiz ile erişebilirsiniz. 

Yandex Mail’den geçiş süreci ve kurumsal e-posta hizmetimiz hakkında detaylı bilgi almak için 0222 220 03 77 iletişim numarasından bizimle iletişime geçebilir, kurumsal e-posta paketlerimiz hakkında bilgi almak için web sitemizi inceleyebilirsiniz.  
 

songul@saruhanweb.com Eklenme Tarihi : 13.04.2023

YORUM YAPIN

Güvenlik Kodu

Bu Makale'yi Yararlı Buldunuz mu?

TOPLAM OY : 3
3 Evet / 0 Hayır

2962 Kez Görüntülendi