İnstagramda 5'den Fazla Hesap Ekleme

İnstagramda 5'den Fazla Hesap Ekleme

Sosyal medya, hayatımıza girdiği ilk günden beri merkezine yerleşmeyi başaran dijital oluşumlardan biri oldu. İnstagram da şüphesiz bu oluşumların en sevilenlerinden… İnsanların hem anlık hem de kalıcı olarak fotoğraf ve video paylaşmalarına olanak sağlayan İnstagram, getirdiği güncellemelerle kullanıcı deneyimini arttırmaya yönelik çalışmalarına da hiç hız kesmeden devam ediyor.

Telefonunuza indirilen uygulama üzerinden bir kere giriş bilgilerini kaydettiğinizde her zaman açık tutan İnstagram, son güncellemesinde bir telefonda aynı anda 5 hesaba kadar açık tutabilmeye izin verdi. Bu güncelleme hem iş olarak sosyal medya hesapları yönetenlere hem de birden fazla profil kullananlara ilaç gibi geldi.

İnstagram’da birden çok hesabı olan kişiler eskiden bu hesaplar arasında gezinmek için açık olan hesabı kapatıp ardından her defasında yeniden giriş yaparak gezebiliyordu. Bu da hem zor hem de şifreyi her defasında hatırlamak zorunda bırakan bir sistemdi. Şimdi ise bu özellik sayesinde İnstagram uygulamasında 5 farklı hesabı aynı anda açık bırakabiliyor, istediğiniz hesaba tekrar tekrar şifre girmenize gerek kalmadan geçiş yapabiliyorsunuz.

5 hesap açabilme kimileri için yeterli olsa da 5’den de fazla İnstagram hesabı olanlar veya yönetenler için bu sayı da yeterli olmadı. Bizim gibi işi sosyal medya hesabı yönetimi olan kişi veya kurumlar ise yeni bir güncelleme ile sayının daha da artmasını beklerken aslında bunu beklemeye gerek olmadığını fark ettik.

Nasıl oldu o? Derseniz;

Telefon üzerinden çektiğimiz bu ekran videosunu izleyerek İnstagram’da 5’den fazla hesap ekleme nasıl olur siz de öğrenebilirsiniz. Adımları açıklamak gerekirse de;

İlk olarak İnstagram hesabınızdan profilinize grin

Profilinizin en üstünde yer alan ve Kullanıcı adınızın yazdığı alana tıkladığınızda önünüze zaten hâlihazırda telefonunuzda açık hesaplar görünecek.

Burada açık hesap sayısı zaten 5’e ulaşmışsa listenin en altında bulunan Hesap Ekle butonu aktif olmayacak ve tıkladığınızda

Hesap Eklenemiyor

Zaten Maksimum sayıda aktif hesabın var.

Şeklinde bir uyarı gelecektir. Burada püf nokta ise bu hesaplardan çıkış yapsanız bile şifremi kaydet dediğinizde hesap bilgilerinin kaydediliyor ve bir daha sorulmuyor olduğunu bilmek!

Yani, siz bu açık olan 5 hesaptan da çıkış yapıp çıkarken de şifremi kaydet derseniz aslında telefonunuzda AÇIK halde olan hesap sayısı 0’a düşecek ancak bu hesapların şifreleri kaydedildiği için bir daha şifre girmenize gerek kalmadan hesaplar arası geçiş yapabileceksiniz.

Bunun için sırasıyla

AÇIK olan hesabınızdan sol üstte yer alan 3 çizgili alana tıklayın

Buradan Ayarlar seçeneğine tıklayın

En altta bulunan Çıkış Yap ‘ı seçin ve tekrar Çıkış Yap’a tıklayarak son aşamaya gelin

Burada

Giriş Bilgilerimi Hatırla

…… İçin giriş bilgilerini hatırlayacağız. Tekrar giriş yaparken bilgileriniz girmen gerekmeyecek

şeklinde bir uyarı göreceksin

Bu uyarıya Hatırla seçeneğine tıklayarak yanıt verirsen artık o hesabın telefonuna kaydedilmiş olacak ancak Şimdi Değil dersen bu hesaba her girişinde şifreni tekrarlaman gerekecek

Sonra tekrar çıkış yap dediğinde hesaptan çıkmış oluyorsun. Bu durumda da çıkış yaptığınız için telefonunuzda AÇIK hesap sayısı 4’e düşmüş olacak ama çıktığınız hesap telefona kaydedilecek.

Artık telefonunuzda bir hesap daha ekleyecek yer açılmış oluyor.

Bu şekilde açtığınız her hesabın şifresini kaydedip çıkış yaparak istediğiniz kadar hesap ekleyebilirsiniz.

Tekrar belirtmek gerekirse İnstagram’da 5’den fazla hesap açmanın püf noktası açtığınız her hesaptan çıkış yaparken şifremi hatırla seçeneğini seçerek şifreleri kaydetmenizdir. Bu şekilde kayıtlı hesaplar listenize baktığınızda çıkış yaptığınız hesapların da eklendiğini göreceksiniz.

 

Video Düzenleme: Birsu Taneri

gulizar@saruhanweb.com Eklenme Tarihi : 01.09.2020

YORUM YAPIN

Güvenlik Kodu

Bu Makale'yi Yararlı Buldunuz mu?

TOPLAM OY : 31
17 Evet / 14 Hayır

37606 Kez Görüntülendi