Boyner Now ile E-ticarette Yeni Dönem | Önce Dene, Sonra Öde

Boyner Now ile E-ticarette Yeni Dönem | Önce Dene, Sonra Öde

Hızlı Teslimat Odaklı Boyner Now Uygulaması ile E-ticarette Yeni Bir Dönem Başlıyor!

E-ticarette yaşanan dijital dönüşüm sonrasında birçok firma yeniliklerini duyurmaya devam ediyor. Özellikle müşteri deneyimi odaklı uygulamalar ile alışveriş süreçlerinin hız kazanması sağlanıyor. Müşterilerin alım süreçlerini en çok etkileyen faktörlerden birisi ise hızlı teslimat seçeneği… Boyner de geçtiğimiz günlerde online alışveriş deneyimine bambaşka bir bakış açısı getirecek bir uygulamaya imza attı. Marka, “90 Dakikada Kapında” sloganı ile Boyner Now uygulamasını tanıttı. Bu yazımızda aldığınız ürünleri önce deneyip sonra ödeme yapabileceğiniz “Boyner Now Uygulaması Nedir?” ve “Boyner Now Uygulaması Nasıl Kullanılır?” konularında bilgiler vereceğiz. 



Boyner Now Nedir? Hangi Kolaylıkları Sunar?

Boyner Now uygulaması yaklaşık 200 kişilik bir ekip ve 9 aylık uzun soluklu çalışmalar sonucunda ortaya çıkmıştır. Boyner Now uygulaması sayesinde, ziyaretçiler internetten beğendikleri ürünleri önce deneyip daha sonra istediklerini seçerek ödeme gerçekleştirebiliyorlar. Bu sayede ürünün bedeninin olmaması veya renginin istenildiği gibi gelmemesi sorunlarına çözüm bulunmuş oluyor. E-ticaret alanında 90 dakikalık iddialı bir teslim süresi ile ilerleyen uygulamada müşteriler teslim edilen ürünleri evlerinde deneyebiliyor. 

Uygulamayı kullanmak için tek yapmanız gereken almak istediğiniz ürünün iki farklı bedenini veya rengini sepetinize eklemek. Sonrasında gelen ürünleri deneyerek dilediğiniz ürünü kapıda ödeme seçeneği ile satın alabiliyorsunuz. Eğer ürünleri almaktan vazgeçtiyseniz, kapınızda bekleyen kuryelere ürünleri teslim edebiliyorsunuz. Ürünleri alıp sonradan iade etmeye karar verirseniz de yine sizler için bir kolaylık sunuluyor. İade edeceğiniz ürünleri size uygun bir zaman diliminde kuryeler kapınızdan teslim alıyor. Dilerseniz iade işlemini Boyner mağazalarından da gerçekleştirebiliyorsunuz. 

Boyner Now uygulamasını kullanabilmek için sepet miktarınızın en az 100 TL ve üzeri olması gerekiyor. Ayrıca seçilen ürünlerin kapınıza teslim edilmesi için de 14.99 TL’lik bir ödeme bulunuyor. 



Boyner Now Nasıl Kullanılır?

Gelin 600’ü aşkın marka ve binlerce ürünü 90 dakika gibi hızlı bir sürede müşterilerine teslim etmeyi hedefleyen Boyner Now uygulamasını birlikte keşfedelim.

Sepete Ekle: Beğendiğin ürünü seç, denemek istediğin iki bedeni sepetine ekle. 90 dakikada ya da seçeceğin zamanda sana getirelim.
Rahatça Dene: Teslim edilen ürünlerini rahatça dene, tamamsa kapıda öde.
Tamamsa Öde: Beğendiğin ürünleri, kredi kartınla güvenle ve kolayca kapıda öde.
Randevu al, gelip senden biz alalım: İade etmek istediğin ürünler için uygun zamanı seç, gelip senden alalım.

İşte e-ticaret sektöründe öncü bir yeniliğe imza atan Boyner Now uygulaması bu şekilde ilerliyor. Uygulama şu an için ülkemizin %35’lik kesiminde kullanıma açık ancak ilerleyen süreçlerde tüm Türkiye’nin hizmet kapsamına alınması hedefleniyor. 

Siz de e-ticaret alanına adım atmayı düşünüyorsanız veya yenilikçi e-ticaret uygulamalarını keşfetmek istiyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz. Dijital yeniliklerden uzak kalmamak için içeriklerimizi takip etmeyi unutmayın...

songul@saruhanweb.com Eklenme Tarihi : 16.06.2022

YORUM YAPIN

Güvenlik Kodu

Bu Makale'yi Yararlı Buldunuz mu?

TOPLAM OY : 0
0 Evet / 0 Hayır

1630 Kez Görüntülendi